Tien nieuwe beschuldigingen gezocht tegen beschuldigde Colorado-schutter

DENVER (Reuters) Aanklagers hebben een motie ingediend om 10 nieuwe moncler jassen outlet aanklachten toe te voegen aan de beschuldigde moncler linked website jas dames sale Colorado-schutter James Holmes, gearresteerd na de filmopnames in juli waarbij 12 mensen om het leven 2018 moncler kwamen, en hebben gevraagd om 17 anderen te wijzigen, meldde de Denver Post woensdag.

Colorado schietende verdachte James Eagan Holmes moncler nederland maakt zijn eerste rechtsoptreden in Aurora, Colorado, in deze bestandsfoto van 23 juli 2012. REUTERS / moncler sale RJ Sangosti moncler jas heren sale / Pool / bestanden

De rechter in de zaak heeft bevolen dat bijna alle gerechtelijke aanmeldingen worden verzegeld en het was niet duidelijk wat de extra kosten moncler jas heren waren uit een register van gerechtelijke acties, meldde de Denver Post.

Holmes, een voormalig neurowetenschappelijk afgestudeerde student, wordt moncler outlet sale beschuldigd van het moncler uitverkoop openen van vuur op 20 juli moncler jas sale bij een middernachtelijke vertoning van de Batman-film moncler dames Dark Knight Rises in Aurora, een moncler jas outlet buitenwijk van Denver. Twaalf mensen werden gedood en 58 raakten gewond bij de aanval.

Een gerechtsfunctionaris weigerde het rapport van de extra kosten te bevestigen.

Holmes, 24, wordt al geconfronteerd met 24 graven van eerste graad moord en 116 graven van poging tot moord. Volgens de wet van Colorado biedt de verdubbeling van de aanklachten de aanklagers de mogelijkheid om twee wegen te bewandelen om een ​​veroordeling te verkrijgen.

De moncler jassen dames sale krant merkte op dat een afzonderlijke motie werd moncler jassen dames ingediend om 16 tellingen van poging tot moord en moncler heren één telling van misdaad van geweldverbeteringverhoging tegen Holmes te wijzigen, hoewel het niet openbaarde hoe zij zouden worden gewijzigd.

Officier van moncler jassen heren justitie Rich moncler outlet https://www.monclersale.nl Orman zei vorige maand op een hoorzitting dat Holmes een ticket voor de middernacht-screening kocht en vervolgens het theater verliet via een uitgangsdeur die openstond op zijn weg naar buiten.

Holmes zette vervolgens een gasmasker en ballistische moncler jassen heren sale beschermende kleding op voordat hij terugkeerde naar het theater en de menigte spartelde met geweerschoten, zei Orman.

De ontwikkelingen op woensdag waren een dag voor de geplande voortzetting van een hoorzitting over de vraag of moncler jas dames een pakket dat Holmes naar de psychiater Lynne Fenton van de universiteit van Colorado stuurde, onder het patiënthelp van de arts valt.

Fenton getuigde op een eerdere hoorzitting dat ze Holmes meer dan een maand voor de rampage behandelde, maar dat hun professionele relatie al lang voorbij was moncler jassen voordat hij het pakket een dag voor moncler outlet het bloedbad naar haar toe zond.

Leave a Reply